woensdag 24 juni 2015

Speciale editie van de Goudse Werknomaden op 1 juli 2015

We hebben een erg leuke uitnodiging voor de Goudse Werknomaden op woensdagochtend 1 juli 2015, inclusief gratis lunch! Het Kantoor van nU aan de Peperstraat 20 te Gouda is een nieuwe, inspirerende locatie voor businessmeetings, netwerkborrels, training en loopbaancoaching. Het pand staat op de lijst van nationaal erfgoed en heeft een authentieke uitstraling. De inrichting is modern met een vleugje nostalgie.

Het is een nieuwe locatie die die ochtend gefotografeerd moet worden. Voor het Kantoor van nU is het fijn wanneer het pand voor de foto’s gevuld is met mensen die aan het werk zijn en die op de foto willen. In ruil voor onze ‘inspanningen’ trakteert Anke Meerding van het Kantoor van nU ons op een leuke werkplek voor die ochtend én een gratis lunch.

Er is plaats voor tien tot vijftien werknomaden. Vanwege de lunch hebben we graag dat je je aanmeldt. Dat kan per mail aan loes@vorkcommunicatie.nl of door middel van een reactie op onze Facebook groep https://www.facebook.com/groups/goudsewerknomaden/

Tijdens de ochtend fotografeert Diana Monkhorst de mooie locatie en de flexplekken. Als je het leuk vind, kan ze je herkenbaar fotograferen. Als je dat niet wilt, fotografeert ze gewoon “mensen” die aan het werk zijn. Dit kun je zelf terplekke aangeven.

Tot woensdag!

Goudse Werknomaden op woensdag 1 juli 2015
9.00-12.00 uur, en daarna een lunch
Peperstraat 20 te Gouda